De største el-syndere

Nyhed

Når du vil spare på elregningen i jeres bygning, er belysning, it-udstyr samt jeres adfærd de mest effektive områder at sætte ind.

BELYSNING

Ved at skære overflødigt elforbrug til belysning væk, kan I spare store mængder strøm. De 3 vigtigste råd til dig, der ønsker at kigge din virksomheds eller institutions belysning efter i sømmene.

  1. Skift til LED og spar op til 80%
  2. Sæt styring på lyset og spar op til 40%
  3. Sluk unødvendig belysning

IT-UDSTYR

De 3 vigtigste råd til dig, der ønsker en mere energivenlig brug af it-udstyr i din virksomhed eller institution.

  1. Sluk for lys, skærm, projektor, smartboard osv. i mødelokaler
  2. Sluk for skærme, computere og arbejdslamper, når I forlader arbejdsbordet.
  3. Indstil kopimaskine og printer til automatisk at gå i dvale, når I ikke bruger den.

Læs meget mere i artiklen De 3 vigtigste råd til mere energivenlig brug af it

ADFÆRD

Lige så snart forbruget ikke har direkte indflydelse på egen pengepung, har mange af os en tendens til ikke at bekymre sig i samme grad, for vi mærker det ikke på egen krop og budget. Herunder får du de 3 vigtigste råd, hvis du er blandt dem til dig, der ønsker at inddrage medarbejdere til at opnå mere energirigtige vaner på arbejdspladsen.

  1. Inddrag medarbejdere i din virksomhed eller institution
  2. Kommuniker om de gode energivaner på arbejdspladsen.
  3. Hold fast. Det er et langt sejt træk at bibeholde fokus på de gode energivaner. 

Læs meget mere i artiklen Er du også træt af at være energibetjent?

Du kan hurtigt blive klogere

Den mest effektive måde at spare på elforbruget i din virksomhed eller institution er ved at kigge lidt nærmere på jeres installationer og finde frem til netop jeres store energisyndere. På dette punkt har tiden virkelig arbejdet med os. I dag behøves ingen store forkromede analyser for at kunne komme godt i gang med energioptimeringen. Med udgangspunkt i vores ekspertise og erfaring kan vi vurdere, hvordan I nemmest, hurtigst og billigst kan arbejde med at reducere jeres elforbrug og dermed jeres omkostninger. Vi står klar til at hjælpe jer.

Relaterede nyheder

Erhvervssponsor 2024

Høyrup & Clemmensen støtter Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge og andre familier, der er fordrevet fra deres hjem.

Høyrup & Clemmensen støtter Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande.